Kapcsolat

Üzemeltető:

Halacska Egyesület

Telefon (16-tól 18-ig):

+36 30 205-34-68

E-mail:
bogdanyisz@gmail.com

Foglalkozások:
Szombat: 
8.00 - 9.00

Jelentkezés

Jelentkezés telefonon történik a Kapcsolat menüben lévő telefonszámon és időben, vagy a Jelentkezés babaúszásra űrlap kitöltésével és elküldésével.

Az első foglalkozás előtt a jelentkezési adatlapot kell kitölteni.

Ha van lehetősége kinyomtatni és kitölteni, akkor hozza magával, ha nem, akkor a foglalkozás megkezdése előtt töltse ki.

Jelentkezés "Babaúszásra"

Tudnivalók: 1.) Az egyesület szolgáltatását mindenki a saját felelősségére veszi igénybe. 2.) A foglalkozások csak egészségesen látogathatóak. pl.:születési rendellenesség, fertőző betegség, hasmenés, hőemelkedés, láz esetén nem 3.) Kérjük, - saját gyermeke érdekében is - a személyi higiénia fokozott betartását (medencébe lépés előtt a zuhanyt használja). 4.) A gyermek eldobható úszó pelenkában vehet részt a foglalkozáson. 5.) Kérjük, - saját gyermeke érdekében - csak a foglalkozásvezető által mutatott gya-korlatokat végezze. 6.) Kérjük, hordozható pelenkázót (polifóm, szivacs) a személyi higiénia miatt min-den alkalommal hozzon magával. 7.) A szülők a medencében csak úszósapkában tartózkodhatnak. 8.) Az uszoda egyéb szolgáltatásai (nagymedence, szauna) külön térítés fejében vehetők igénybe. 9.) Az uszodatér csak fürdőfelszerelésben látogatható. Elfogadom, és tudomásul veszem az előbb említett tudnivalókat.

Baba neve *:
Születési idő *:
Szülők neve *:
Telefonszám *:
e-mail cím *:
Dátum *:
Üzenet:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!